X

iPhone 5S vs Galaxy Note 3 vs HTC One vs LG G2 vs Samsung Galaxy S4 – comparatia ecranelor

  Avand in vedere popularitatea iPhone 5S, cei de la phonearena s-au gandit sa compare ecranul terminalului celor de la Apple cu cele ale HTC One, LG G2, Samsung Galxay S4 si Samsung Galaxy Note 3. In imaginile acestui articol aveti prezentate rezultatele comparatiei si terminalul celor de la Apple obtine o nota finala de 8.5, fiind plasat, impreuna cu HTC One, in topul smartphone-urilor concurente. In ceea ce priveste luminozitatea si vizibilitatea Retina Display-ului, doar HTC One a egalat iPhone 5S-ul companiei Apple, terminalele Samsung inregistrand cele mai mici note.

  In testul privind reproducerea culorilor, terminalul Apple s-a plasat pe prima pozitie, avand nota 8, cu un punct mai mare decat HTC One, cu doua mai mare decat LG G2 si cu 3 mai mare decat terminalele Samsung care, din nou, s-au plasat pe ultima pozitie. In ceea ce priveste rezolutia, iPhone 5S

s-a plasat pe ultima pozitie, insa la un singur punct distanta de competitorii sai, acestia punand la dispozitia utilizatorilor rezolutii 1080p fata de cei 1136 x 640 pixeli ai iPhone 5S.

   La final ramane testul privind unghiul de vizibilitate al continutului, iar aici toate cele 4 terminale au iesit la egalitate, ele primind nota 8 din acest punct de vedere. Dupa cum puteti vedea si in rezultatul final, iPhone 5S are un ecran la fel de bun precum HTC One, terminalul taiwanezilor fiind laudat de extrem de multa lume, insa din pacate vanzarile nu au fost pe masura laudelor.

Disqus Comments Loading...