X

iPad 6 va avea un Retina Display 2 cu de pana la 30% – 40% mai multi pixeli per inch

  In ciuda zvonurilor care dau drept sigura lansarea unei tablete cu ecran de 12 inch, un analist asiatic cu informatii valide in trecut ne spune ca iPad 6 va avea un Retina Display 2 cu de pana la 30% – 40% mai multi pixeli per inch. Apple ar intentiona sa pastreze ecranul de 9.7 inch pentru tableta sa, insa va folosi noi tehnologii pentru fabricarea ecranelor, astfel ca va reusi sa creasca densitatea pixelilor vizualizati pe ecran, imaginile urmand a fi mai clare, daca sunt disponibile in formatul corespunzator.

Contrary to speculation that next year’s iPad next year may come in a 12” form, or larger, we think it will not change from the current 9.7” format as we think a 12” iPad would not provide a good mobility experience given today’s technology limitations.  In light [of] advancing Oxide and a-Si technologies, the PPI of iPad 6, which we expect to come out at end-2014, will exceed that of 2013’s iPad 5 by 30-40%, which will offer more competent visuals.

  Google are deja pe piata o tableta cu rezolutie mai buna decat Retina Display-ul din iPad 4

si cu o densitate de pixeli mai mare, iar Apple va incerca probabil sa obtina din nou suprematia in acest segment cu un produs nou. Desi ar fi trebuit sa ajunga pe piata anul acesta, se pare ca abia in 2014 Apple va aduce pe piata o tableta cu un Retina Display mai bun, actualul ecran fiind la cel de-al doilea an de disponibilitate pe piata, el fiind lansat in cursul anului trecut, impreuna cu iPad 3.

This post was last modified on oct. 13, 2013, 10:15 AM 10:15

Disqus Comments Loading...