X

Donald Trump ii cere din nou companiei Apple sa produca un iPhone cu ecran mai mare de 4 inch

  De cateva luni de zile Donald Trump foloseste Twitter-ul ca metoda de manevrare a pietelor si a consumatorilor, cerand companiei Apple sa lanseze un iPhone cu ecran mai mare de 4 inch. Presupun ca Trump are un numar mare de actiuni la Apple si doreste sa le vanda la un pret cel putin la fel de mare cu cel pe care l-a platit pentru achizitie, ori detine actiuni la companiile competitoare ale Apple si incearca sa le creasca temporar cota de piata prin afirmatii precum cea de mai sus.

  Avand in vedere tonul imperativ pe care il are Trump, dar si faptul ca aceasta este a treia sau a patra oara cand el cere asa ceva, e clar ca exista interes mare din partea sa, indiferent care ar fi el. Cele mai recente zvonuri legate de iPhone 6

indica faptul ca Apple va implementa intr-adevar un ecra mai mare in viitorul sau terminal si atunci Trump va fi cel mai probabil fericit de schimbarea facuta de catre Apple, insa ramane de vazut daca Tim Cook si colegii sai vor considera ca este utila o schimbare atat de radicala.

This post was last modified on oct. 14, 2013, 9:58 PM 21:58

Disqus Comments Loading...