X

Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Gear si HTC One ajung la iDevice.ro!

  In cazul in care ati ratat actiunea desfasurata pe pagina de Facebook a iDevice.ro, va anunt ca Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Gear si HTC One se afla in momentul de fata in asteptare pentru testare. In imaginea de mai sus aveti toate cele 3 dispozitive comparate cu terminalul iPhone 5S. Samsung Galaxy Note 3 si Samsung Galaxy Gear vin prin intermediul programului Orange Smartphone Tester, pe care va recomand sa il urmariti daca doriti sa testati cele mai noi smartphone-uri lansate pe piata, iar HTC One vine multumita HTC Romania.

HTC One

  Terminalul celor de la HTC este cel mai laudat smartphone produs de catre taiwanezi in ultimii ani si asta pe buna dreptate. HTC One este foarte rapid, are un design frumos, are un ecran putin prea mare, pentru gustul meu, insa per total se ridica la nivelul asteptarilor, cel putin in ceea ce am facut eu pana acum. Despre autonomia bateriei nu va pot spune nimic pentru ca il am de doar doua zile si n-as putea sa imi fac o parere in legatura cu ea, deci va trebui sa asteptati articolul dedicat in care il voi compara cu iPhone 5S

.

Samsung Galaxy Note 3 si Samsung Galaxy Gear

  Multumita celor de la Orange am ocazia de a testa si cele mai recente gadget-uri ale Samsung si primul lucru pe care il pot spune este ca Note-ul este imens. Terminalul este rapid, are un design interesant, iar vizionarea continutului video este, desigur, o placere pe un ecran atat de mare. Galaxy Gear-ul are un design mediocru, are o curea din cauciuc care nu-ti da senzatia de ceva premium, asa cum sugereaza pretul, iar deocamdata am reusit doar sa il imperechez cu Note-ul si sa preiau informatii despre vreme, insa va pot spune ca folosind camera implementata in el puteti face poze de caltate relativ buna, avand in vedere ca nu vorbim despre o camera cu specificatii grozave.

  In urmatoarea saptamana voi vorbi despre toate aceste terminale, asa ca nu uitati sa reveniti pe iDevice.ro pentru mai multe informatii. Acestea fiind spuse, le multumesc celor de la Orange Romania si HTC Romania pentru terminale!

This post was last modified on oct. 21, 2013, 9:48 AM 09:48

Disqus Comments Loading...