X

Apple nu va prezenta un nou model al Apple TV in cadrul evenimentului media de maine

  Multa lume asteapta prezentarea unui nou model important al Apple TV din partea companiei Apple, insa se pare ca deocamdata cei din Cupertino nu sunt pregatiti sa prezinte vreo schimbare importanta pentru produs, desi pregatesc ceva grozav. Se pare ca Apple ar testa in momentul de fata un nou sistem de control pentru Apple TV, acesta fiind similar celui disponibil in Xbox Kinect, insa el nu este pregatit pentru lansarea oficiala, compania avand nevoie de o perioada mai lunga de testare.

Well, now I feel the need to pour a little — just a little, mind you — cold water on the rumor fire. While I still haven’t heard anything concrete, the most recent whispers I have heard is that the Apple TV project has been delayed a bit. That doesn’t mean we won’t see an Apple TV update at the event — we could see an updated unit with a spec bump or something. But the thing to be more excited about, the device with some sort of newfangled control system, doesn’t seem like it’s ready just yet.

  Initial se credea ca acest dispozitiv va fi pregatit pentru o prezentare in luna octombrie, insa proiectul nu este finalizat si fie Apple va alege as faca doar un upgrade hardware pentru produs, fie nu va prezenta absolut nimic in cursul zilei de maine. Desi a pornit ca un hobby, Apple TV-ul reprezinta o parte importanta a ecosistemului celor de la Apple, milioane de produse fiind vandute in intreaga lume, dispozitivul celor de la Apple fiind “rege” in segmentul sau pe piata din SUA.

This post was last modified on oct. 21, 2013, 9:00 AM 09:00

Disqus Comments Loading...