X

iPhone 5S si iPhone 5C – lansarea din Romania – tot ce trebuie sa stii!

  Fie ca va vine sa credeti sau nu, in cursul noptii de maine iPhone 5S si iPhone 5C vor fi lansate in Romania de catre operatorii de telefonie mobila Orange, Vodafone si Cosmote, resellerii de produse Apple urmand a primi unitati in stoc. Stiu deja ca doi dintre operatorii de telefonie mobila nu vor organiza evenimente de lansare pentru iPhone 5S si iPhone 5C, iar al treilea probabil nu va rupe randurile si in final am putea avea doar cateva magazine deschise la miezul noptii pentru a comercializa terminale.

  Se stie ca iPhone 5C va fi disponibil in cantitati suficiente pentru a acoperi o cerere extrem de mica si se stie ca iPhone 5S va fi disponibil in cantitati foarte mici pentru a acoperi cererea mult prea mare. Nu se stie deocamdata cum vor fi impartite versiunile celui din urma model si cate vor ajunge in tara pentru voi, insa Bucurestiul si magazinele online ale Vodafone si Orange Romania vor avea majoritatea stocurilor, asa ca acolo trebuie sa va concentrati atentia maine seara la ora 0:00, daca doriti sa fiti siguri ca veti achizitiona un terminal.

  In ciuda popularitatii mari a terminalelor iPhone, operatorii de telefonie mobila nu s-au obosit sa anunte macar ofertele pentru dispozitive sau sa deschida liste de precomenzi, iar asta pentru ca modelul cel mai dorit nu va fi disponibil in cantitati suficiente. Era logic si nu trebuie sa fii geniu sa-ti dai seama ca Romania nu va primi multe terminale iPhone 5S pentru lansare si ca iPhone 5C va fi afisat peste tot ca fiind disponibil, iar de aici se poate face o deductie la fel de logica in legatura cu toata linistea de care am avut parte in ultima perioada.

  In concluzie, maine seara veti avea sigur terminale iPhone 5S in magazinele online ale operatorilor, veti avea sanse relativ medii spre mici sa cumparati unul in Bucuresti si mici spre inexistente sa cumparati unul in tara, insa daca doriti un iPhone 5C, ei bine il veti putea cumpara de oriunde, problema va fi gasirea culorii dorite.

This post was last modified on oct. 24, 2013, 7:54 PM 19:54

Disqus Comments Loading...