X

Apple va avea o farfurie zburatoare in campusul sau din Cupertino

  Avand in vedere ca planurile companiei Apple pentru noul sau campus au devenit publice, lumea incepe sa descopere lucruri din ce in ce mai interesante in ceea ce priveste design-ul cladirilor. Spre exemplu, s-a descoperit ca auditoriul companiei americane seamana cu o farfurie zburatoare, iar imaginile din acest articol sunt destul de clare. Practic, privit de la distanta, acel auditoriu pare ca a aterizat acolo dupa o lunga calatorie prin spatiu si aceasta este doar o noua dovada a felului in care gandeste compania americana.

  Cei de la Apple pun foarte mare pret pe design si includerea unei asemenea cladiri in interiorului campusului sau nu demonstreaza altceva decat ingeniozitate si dorinta de a uimi lumea intreaga. Totusi, lucrurile interesante nu se opresc aici, deoarece tot ceea ce vedeti in imaginile de mai sus reprezinta doar intrarea in auditoriu, acesta fiind construit sub pamant. In el urmeaza sa lucreze nu mai putin de 12.000 de angajati ai celor de la Apple, structura fiind imensa, dar totusi mult mai mica decat cladirea principala.

  Apple va incepe luna aceasta prima faza de constructie a noului sau campus, iar daca toate lucrurile se vor desfasura conform planurilor, atunci pana in 2015 intregul proiect ar trebui sa fie finalizat.

This post was last modified on oct. 28, 2013, 8:59 AM 08:59

Disqus Comments Loading...