X

Apple este o “forta a binelui” in lume

  Preluand compania Apple de la regretatul Steve Jobs, Tim Cook a avut ocazia de a o modela dupa bunul plac, iar in ultimii ani cei de la Apple au investit foarte multi bani in opere de caritate si nu doar atat. Zeci de milioane de dolari au fost donati catre fundatia RED si nu numai, Apple a fost implicata activ in cazurile sociale din China care priveau angajati ce erau tratati necorespunzator de catre angajatori, Apple a sustinut inclusiv respectarea drepturilor omului, toate acestea prin puterea sa enorma.

We’re also proud to be a force for good in the world beyond our products. Whether it’s improving working conditions or the environment, standing up for human rights, helping eliminate AIDS or reinventing education, Apple is making substantial contributions to society.

  Toate aceste lucruri l-au motivat

pe Tim Cook sa sustina ca Apple este o “forta a binelui” in lume si intr-o anumita masura el are dreptate. Da, Apple castiga sume obscene de bani si are un profit extrem de mare, da ar putea dona mai mult, ar putea vinde mai ieftin, insa face tot ceea ce face cu un scop. Pe langa toate acestea este implicata activ si in alte domenii care privesc lumea inconjuratoare si macar aceste eforturi trebuie laudate, chiar daca si ele ar putea fi ceva mai intense si cu un impact mai mare.

This post was last modified on oct. 29, 2013, 5:49 PM 17:49

Disqus Comments Loading...