X

iPhone 6 ar putea avea un ecran de 5 inch cu rezolutie 1080p, Apple incearca sa il faca utilizabil cu o singura mana

  Abia a fost lansat iPhone 5S pe piata si deja avem zvonuri in legatura cu iPhone 6, cel mai recent dintre ele venind din Japonia si aducandu-ne la cunostinta faptul ca Apple ar putea face o miscare extrem de curajoasa anul viitor. Se pare ca in momentul de fata Apple testeaza impreuna cu partenerii sai un iPhone 6 care ar urma sa contina un ecran cu o diagonala de maxim 5 inch si rezolutie 1080p, adica 1920 x 1080 pixeli. Partea cea mai interesanta este ca iPhone 6 ar urma sa poata fi utilizat cu o singura mana, acesta fiind unul dintre punctele cheie folosite de catre Apple pentru promovarea terminalelor iPhone.

Does iPhone 6 comes in September 2014 as Phablet? According to Japanese monthly computer magazine “Mac Fan 2013 December”, Apple seems to aim to ship iPhone 6 in September 2014. This report says coming iPhone 6 may have 1920 x 1080 pixel 5 inch 440 ppi LCD. In spite of using large LCD, Apple seems to shape both side of screen thin as possible, and may promote iPhone 6 as first one-hand operate-able Phablet.

  Informatiile vin de la

o publicatie japoneza si se potrivesc intr-o anumita masura cu tot ceea ce am auzit pana acum de la diversi analisti. Ecranul cu diagonala de maxim 5 inch ar urma sa aiba 440 pixeli per inch, deci ar trebui sa fie mult mai clar decat Retina Display-ul din iPhone 5S, nu ca asta ar conta din moment ce noi oricum nu putem vedea pixelii actualului ecran. Totusi, foarte important este faptul ca Apple incearca sa il faca utilizabil cu o singura mana si daca va reusi, acesta ar putea fi primul terminal cu ecran atat de mare care ar putea fi utilizat cu o singura mana, exact precum iPhone-urile comercializate in prezent pe piata.

This post was last modified on oct. 29, 2013, 3:59 PM 15:59

Disqus Comments Loading...