X

Muzee si Colectii din Romania te ajuta sa descoperi muzeele din Romania

  Muzee si Colectii din Romania este o aplicatie lansata in cursul zilei de ieri in App Store, iar dupa cum ii spune descrierea, a fost conceputa in ideea de a ne oferi informatii despre  toate cele 943 de colectii muzeale din Romania. Aplicatia a fost dezvoltata de catre Asociatia “Prietenii Muzeului National de Istorie a Romaniei”, in parteneriat cu Institutul National al Patrimoniului, printr-un proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National in cadrul programului Proiecte Culturale 2013.

DESCOPERA MUZEELE DIN ROMANIA!

Muzee si colectii din Romania este singura aplicatie care ofera informatii despre toate cele 943 de colectii muzeale din Romania. A fost realizata de catre Asociatia “Prietenii Muzeului National de Istorie a Romaniei”, in parteneriat cu Institutul National al Patrimoniului, printr-un proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National in cadrul programului Proiecte Culturale 2013.

DISCOVER ROMANIA’S MUSEUMS!

Museums and Collections of Romania is the only application which provides information about all the 943 museums from Romania. It was developed by the Association of Friends of the Romanian National History Museum and the National Heritage Institute, through a project financed by the Administration of the National Cultural Fund – Cultural Projects 2013 programme.

  Muzee si Colectii din Romania este disponibila gratuit in App Store intr-un format compatibil cu iPhone si iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Muzee si Colectii din Romania

Gratuit

s





Developer: David Chifiriuc
Categoria: Travel


Descriere: DESCOPERA MUZEELE DIN ROMANIA!

Muzee si colectii din Romania este singura aplicatie care ofera informatii despre toate cele 943 de colectii muzeale din Romania. A fost realizata de catre Asociatia “Priete…


Dimensiunea aplicatiei este: 16.2 Mb


This post was last modified on nov. 5, 2013, 11:39 AM 11:39

Disqus Comments Loading...