X

Apple va incepe sa inlocuiasca ecranele terminalelor iPhone 5S si iPhone 5C

  Anul acesta compania Apple a initiat o noua politica prin care a decis sa inlocuiasca ecranele terminalelor iPhone si sa efectueze diverse reparatii chiar in magazine, in loc sa trimita unitatile catre centrele sale de reparare, sau sa le schimbe complet. Avand in vedere ca schimbarea a avut succes, compania Apple intentioneaza sa o aplice inclusiv in cazul terminalelor iPhone 5S si iPhone 5C, iar ecranul si alte componente ale terminalelor vor fi schimbate direct in Apple Store-uri peste cateva saptamani.

  Apple a achizitionat masinarii speciale care permit calibrarea ecranelor, insa separat de aceasta componenta, Apple va putea inlocui pe loc butoanele de volum, motorul vibrator, camera, difuzorul si butonul Home cu tot cu Touch ID

. Utilizatorii care beneficiaza de AppleCare vor avea parte de schimbari gratuite pentru componente, insa restul vor trebui sa plateasca separat pentru fiecare procedura in parte, schimbarea unei baterii costand 79$/€, in timp ce inlocuirea unui buton Home costa 29$/€.

  Inlocuirea unui ecran dureaza, aproximativ 30 de minute, timpul de lucru fiind mai mic in cazul altor componente, asa ca daca veti avea in viitor probleme, s-ar putea as gasiti rezolvare pe loc, ramanand cu acelasi dispozitiv.

This post was last modified on nov. 7, 2013, 8:31 AM 08:31

Disqus Comments Loading...