X

Apple obtine o noua victorie in procesele intentate Samsung, ar putea scoate din vanzare 26 de produse ale coreenilor

  In cursul acestei zile compania Apple a castigat o noua victorie importanta impotriva companiei Samsung, o instanta din SUA usurandu-i procedura de demonstrare a faptului ca anumite produse ale coreenilor trebuie interzise la vanzare in SUA. O instanta federala din SUA a decis astazi ca pentru a putea interzice vanzarea in SUA a maxim 26 de produse Samsung, compania Apple trebuie sa demonstreze faptul ca exista o legatura directa intre o anumita functie brevetata de ea, incalcata de catre Samsung, si vanzarile de smartphone-uri ale coreenilor.

The court has sent the issue back to Judge Koh with respect to Apple’s technical utility patents, where she will have to apply a new standard. Rather than showing that the patented features were the “sole” reason for driving sales of the products, Apple will only have to show “some connection between the patented feature and demand for Samsung’s products.” The court went on to hold that an injunction might be warranted if the evidence shows “that the inclusion of a patented features makes a product significantly more desirable,” or that “the absence of a patented feature would make a product significantly less desirable.”

  Decizia vine dupa ce un judecator i-a impus companiei Apple sa demonstreze ca incalcarea brevetelor de inventie si implementarea tehnologiilor protejate este singurul motiv pentru cresterea vanzarilor de terminale Samsung, decizia judecatorului fiind atacata atunci de catre Apple. Anulata prin hotararea de astazi, decizia nu mai este aplicabila si acum compania Apple are o munca mult mai usoara de a demonstra ca prin copierea tehnologiilor/functiilor iDevice-urilor Samsung a reusit sa creasca vanzarile a 26 de produse.

  Daca va reusi sa demonstreze acest lucru, compania Apple va putea interzice comercializarea respectivelor produse Samsung, aceasta interdictie venind dupa alta care este deja in aplicare in SUA.

This post was last modified on nov. 18, 2013, 8:09 PM 20:09

Disqus Comments Loading...