X

Railway simplifica procesul de transferare a fisierelor dintre un iPhone sau iPod Touch si un PC

  Railway este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem simplifica procesul de transferare a fisierelor dintre un iPhone sau iPod Touch si un PC. Railway este gandit pentru a transforma iDevice-urile noastre in adevarate stick-uri USB, simplificand in acelasi timp transferul de fisiere dintr-un PC catre terminalul nostru. Dupa instalarea acestui tweak, veti putea conecta un iPhone sau iPod Touch direct la calculatorul vostru si veti putea transfera orice tip de fisiere direct in terminal, acest lucru fiind in mod normal imposibil, iOS-ul acceptand doar transferarea anumitor tipuri de fisiere dintr-un PC, ele fiind accesate in aplicatiile native ale iOS.

How many times do you need to store data or simply transfers file from your PC to other’s one but you haven’t your USB stick in your pocket? With Railway you could transfer files from/to your iPhone/iPod with Drag&Drop without using extra software. Plug the USB cable and drag files on or off your iDevice like a USB stick/MP3 player. Simply as plugging the USB cable.

  Folosind Railway puteti accesa fisierele si cu ajutorul unor aplicatii terte, precum iFile, aceasta fiind capabila sa recunoasca si sa acceseze aproape orice fel de extensii pe care iOS-ul in mod normal nu le-ar recunoaste. Railway este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.

This post was last modified on dec. 13, 2013, 8:23 AM 08:23

Disqus Comments Loading...