X

iOS 7.1 beta 4 – iata tot ce aduce nou – articol actualizat constant x7

  iOS 7.1 beta 4 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, noua versiune a sistemului de operare aducand cateva schimbari pentru noi. Din pacate se speculeaza ca Apple ar fi blocat solutia de untethered jailbreak evasi0n7, asa ca aici se termina “bucuria” utilizarii jailbreak-ului fara frica unui update accidental. Din pacate iOS 7.1 beta 4 nu poate fi instalat daca nu aveti UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS, iar daca sunteti interesati de acest lucru, iDevice.ro va poate ajuta si detalii gasiti aici.

  Acestea fiind spuse, iata tot ce aduce nou iOS 7.1 beta 4(daca ati descoperit si alte noutati, va rog sa le mentionati in comentarii):

1. Apple a renuntat la inversarea culorilor tastei Shift a tastaturii virtuale.

2. Siri pentru Marea Britanie contine optiuni pentru alegerea unei voci masculine sau feminine.

3. Notificarile din LockScreen si sliderul pentru deblocare au implementat un efect nou, de “aura”. Aceeasi modificare a fost implementata si pentru sliderul dedicat inchiderii iDevice-urilor.

4. Aceasta versiune a iOS 7.1 expira pe data de 3 martie.

5. Relocarea butonului vizibil in interfata aplicatiei Phone care permite adaugarea unui numar de telefon la un contact.

6. Scroll-ul in interiorul aplicatiei Messages este efectuat mult mai usor cu animatii diferite.

7. Implementarea unei iconite noi pentru aplicatia Photos.

This post was last modified on ian. 24, 2014, 8:05 AM 08:05

Disqus Comments Loading...