X

iPhone 6: panourile din sticla de safir ar putea permite o implementare mai usoara a ecranelor mai mari de 4 inch

  Zilele acestea implementarea panourilor din sticla de safir in iPhone 6 reprezinta principalul subiect de discutie pentru multi si acest lucru are la baza faptul ca pentru Apple am vorbi despre o schimbare foarte importanta. Ecranele terminalelor iPhone 6 ar putea fi acoperite de o sticla mult mai dura si mai eficienta in protejarea de zgarieturi, insa in baza acestei implementari am putea vorbi si despre o modificare interesanta a structurii terminalului, modificare ce ar permite implementarea unui ecran mare fara a modifica semnificativ dimensiunile dispozitivului.

  Practic folosind acest nou panou de safir pentru intregul ecran, Apple ar putea renunta complet la butonul Home al dispozitivului in ideea de a ne oferi numai un sistem tactil de interactiune cu iOS-ul, cititorul de amprente urmand a fi implementat in ecran, sau sub ecran. Reununtarea la butonul Home ar permite alungirea ecranului si o eventuala latirea a sa pentru a creste diagonala si a nu creste semnificativ dimensiunile terminalului, astfel un ecran de 4.5 sau 4.7 inch ar putea fi inclus intr-o carcasa cu doar cativa milimetri mai lunga si mai lata.

  Desigur ca Apple nu a dat pana acum de inteles ca ar fi dispusa sa renunte la butonul sau Home si toate informatiile aparute de-a lungul timpului sugereaza faptul ca acest lucru nu se va intampla prea curand, insa ramane de vazut ce vor decide cei din Cupertino.

This post was last modified on ian. 28, 2014, 10:13 AM 10:13

Disqus Comments Loading...