X

Apple lucreaza din greu la rezolvarea uneia dintre cele mai importante probleme ale iPhone-urilor

  Dimineata am scris un articol in care va spuneam ca Apple testeaza sisteme de incarcare pentru iWatch care presupun utilizarea energiei cinetice si solare pentru a oferi energie pentru viitorul sau smartwatch. Desi acest produs este acum adus in atentie multumita interesul foarte mare vis-a-vis de el, in realitate compania Apple testeaza sisteme de incarcare solara pentru iPhone-uri de mai multi ani de zile, compania americana avand cateva prototipuri dezvoltate de-a lungul timpului, insa niciunul dintre ele nu s-a dovedit a fi indeajuns de bun.

  In ciuda esecurilor din trecut, compania americana continua sa testeze aceasta tehnologie si daca ea va ajunge in iWatch

, atunci ne putem astepta ca implementarea in iPhone-uri sa aiba loc dupa o scurta perioada de asteptare. Intre timp cei de la Apple continua sa isi modifice chip-urile pentru a le face si mai eficiente din punct de vedere energetic, aceasta fiind, pana recent, singura metoda de a oferi utilizatorilor autonomie mai buna fara a creste substantial capacitatea bateriilor implementate in terminale.

  Acestea fiind spuse, ne asteapta cateva luni extrem de interesante cu iWatch si iPhone 6.

This post was last modified on feb. 3, 2014, 9:29 PM 21:29

Disqus Comments Loading...