X

Un atlet rus isi noteaza numarul de telefon pe casca utilizata la Olimpiada de la Soci, iPhone-ul sau cedeaza in fata miilor de mesaje

  Plictisit, cel mai probabil, de viata, un atlet rus s-a gandit sa faca un gest inedit si sa-si noteze numarul de telefon pe carcasa cu care a participat la cateva dintre probele Olimpiadei de la Soci. Alexey Sobolev este numele barbatului si el este un snowboarder, iar in urma publicarii numarului sau de telefon au inceput sa apara si mesajele. Primele dintre ele au fost poze nud cu diverse femei, insa in final barbatul de 22 de ani a primit peste 2000 de mesaje de la diverse persoane cu diverse poze sau texte.

  In fata numarului mare de fani care incercau sa il contacteze, iPhone

-ul sau s-a gandit ca ar fi timpul sa ia o pauza, asa ca aplicatia Messages s-a oprit si a resetat terminalul. Adevarul este ca o metoda mai buna de a iti distruge complet posibilitatea de a mai accesa aplicatia de mesaje nu exista si barbatul probabil a invatat lectia. Desigur ca a fost obligat de catre Comitetul Olimpic International sa-si mascheze numarul de telefon de pe casca, insa cine stie daca asta il va opri sa se faca din nou cunoscut lumii intregi.

This post was last modified on feb. 10, 2014, 9:15 AM 09:15

Disqus Comments Loading...