X

Iata cati gameri cheltuie bani in jocurile pentru terminale mobile

  Jocurile lansate in ultimii ani pentru terminale genereaza venituri enorme pentru dezvoltatori, mai ales daca au la baza modelul freemium cu in-app purchase-uri. Unii dezvoltatori pot ajunge sa castige pana la 5 milioane de dolari pe zi din asemenea jocuri disponibile in diverse magazine, insa veti fi surprinsi sa aflati ca un numar foarte mic de utilizatori genereaza aceste venituri. Conform unei companii americane

, doar 0.15% dintre gamerii care joaca diverse jocuri pe terminale mobile genereaza 50% din totalul veniturilor produse de catre jocuri.

  Majoritatea celor care cheltuie bani in jocuri o fac la scurt timp dupa instalarea aplicatiei, 60% din banii generati de catre acea persoana ajungand la dezvoltatori in primele doua saptamani. Practic gamerii care incep sa cheltuie bani in jocuri chiar din momentul instalarii o vor face si mai tarziu, iar cei care nu cheltuie bani de la bun inceput probabil nu vor face vreodata. Totusi, desi pare greu de crezut ca numai 0.15% din totalul gamerilor genereaza jumatate din incasarile industriei producatoare de jocuri pentru terminale mobile, cifra dezvaluie cat de multi bani sunt cheltuiti de catre un numar atat de mic de persoane.

This post was last modified on feb. 28, 2014, 9:15 AM 09:15

Disqus Comments Loading...