X

iPhone 6 – Apple pregateste cea mai mare lansare a unui iPhone

  Desi deocamdata productia de terminale iPhone 6 nu a inceput, aseara am aflat ca un partener al celor de la Apple ar fi inceput sa produca deja chip-ul A8 al viitorului terminal. Inceperea acestei productii denota faptul ca Apple pregateste un numar important de terminale pentru lansarea ce ar urma sa aiba loc in cursul acestui an, iar conform unei publicatii asiatice, cei de la Foxconn ar fi fost contractati de catre compania Apple pentrua  fabrica nu mai putin de 90 de milioane de terminale iPhone 6 pana in toamna acestui an.

Foxconn Electronics is expected to land orders for 90 million units of the iPhone 6 from Apple in 2014, the Chinese-language Commercial Times cited data from Citigroup Global Markets as indicating.

  Cifra este impresionanta avand in vedere ca o lansare programata pentru luna septembrie ar putea genera pentru Apple vanzari de pana in 60 de milioane de unitati in cursul acestui an, insa cu stocuri suficiente, Apple ar putea avea parte de o crestere substantiala in vanzari. Cu 90 de milioane de unitati vandute in doar 3 luni si jumatate de zile, presupunand ca lansarea iPhone 6

ar putea avea loc in a doua parte a lunii septembrie, Apple ar putea stabili un nou record de terminale iPhone vandute intr-un singur trimestru fiscal, dar totul depinde de veridicitatea acestui zvon.

  Chiar daca acum exista informatii conform carora Apple ar fi comandat un numar atat de mare de terminale, planurile americanilor se pot schimba oricand, avand in vedere faptul ca lansarea ar putea avea loc peste jumatate de an.

This post was last modified on mart. 6, 2014, 8:07 PM 20:07

Disqus Comments Loading...