X

Tutorial: SemiRestore7 iti permite sa faci re-restore pentru iOS 7 fara a pierde jailbreak-ul

  Cu doar cateva saptamani in urma v-am spus ca un program numit SemiRestore ne va permite sa facem re-restore partial pentru iOS 7, aceasta procedura permitandu-ne sa pastram posibilitatea de face jailbreak in timp ce curatam sistemul de operare de toate fisierele care nu sunt necesare. SemiRestore nu face downgrade, ci doar o stegere a fisierelor care nu se instaleaza printr-un restore si o curatare a celorlalte, nu rezolva probleme cu fisierele de sistem care sunt stricate si nu poate fi utilizat decat pe terminalele care au deja jailbreak facut.

  Intreaga procedura de utilizare a SemiRestore7 este cat se poate de simpla si necesita maxim 10 minute, insa deocamdata doar un program pentru Windows poate fi utilizat, el fiind disponibil pentru download in aceasta pagina

. Urmarind toate instructiunile prezentate mai jos ar trebui sa puteti face un semirestore pentru iDevice-urile voastre si sa refaceti jailbreak-ul cat se poate de repede, insa utilizati acest program cu foarte mare atentie, deoarece el se afla inca in versiune beta si poate impune efectuarea unui restore si implicit pierderea jailbreak-ului.
  1. Instalati OpenSSH din Cydia si descarcati programul SemiRestore7 in calculatoarele voastre.
  2. Conectati iDevice-ul vostru la calculator si inchideti iTunes sau Xcode.
  3. Dezarhivati si apoi deschideti programul SemiRestore, apoi apasati pe butonul cu acelasi nume si asteptati ca procedura sa fie efectuata automat.

  In momentul in care veti vedea afisat pe ecranul calculatorului expresia SemiRestore Complete! veti sti ca re-restore-ul a fost complet si puteti efectua jailbreak-ul terminalului.

This post was last modified on mart. 11, 2014, 7:49 PM 19:49

Disqus Comments Loading...