X

iOS 7.1 jailbreak – solutii actuale si sperante pentru altele noi

  Dimineata v-am prezentat clipul video de mai sus si v-am spus ca el a fost produs de catre un cunoscut hacker dezvoltator de solutii de jailbreak, el prezentand un untethered jailbreak pentru iOS 7.1 efectuat pe iPhone 4. Desi el nu a furnizat informatii privind o posibila lansare a acestei solutii de jailbreak si avand in vedere ca in cateva luni de zile va deveni angajat al Apple, multi se intreaba daca vom avea vreodata o solutie de jailbreak pentru iOS 7.1, iar raspunsul nu este nici pe departe simplu.

  Exploit-urile utilizate pentru demonstratia din acest clip video se afla si in posesia unui alt hacker canadian, el incercand sa faca o demonstratie a unui untethered jailbreak pentru iOS 7.1

pe chip-urile A5. Desi niciunul dintre cei doi hackeri nu a spus daca va utiliza acest exploit pentru iOS 7.1, exista oricand sansa ca el sa fie folosit doar pentru a demonstra lumii intregi cat de priceputi sunt ei in a dezvolta o asemenea solutie, demonstratia de mai sus fiind facuta exact in acest sens dupa o disputa cu MuscleNerd.

  Inainte sa inchei, va spun ca desi multe website-uri promit sa ofere solutii de jailbreak pentru iOS 7.1, in special pe iPhone 4, deocamdata nimeni nu face altceva decat sa fure Like-uri pe Facebook sau sa ofere software cu malware.

This post was last modified on mart. 21, 2014, 11:14 AM 11:14

Disqus Comments Loading...