X

Samsung Galaxy S5 vs iPhone 5S – batalia cititoarelor de amprente (Video)

  Implementand Touch ID pentru citirea amprentelor in iPhone 5S compania Apple a dat unor producator de smartphone-uri ideea de a oferi aceeasi functionalitatea utilizatorilor, iar dupa HTC, Samsung a implementat un cititor de amprente in Samsung Galaxy S5. Desi sistemul de citire a amprentelor din Samsung Galaxy S5 este diferit de cel implementat in iPhone 5S, deocamdata terminalul nu a fost lansat oficial pe piata, asa ca nu avem opiniile utilizatorilor in legatura cu experienta de folosire a sa.

  Dupa cum veti vedea deja din clipul video de mai sus, ambele smartphone-uri citesc amprentele repede

, ambele pot fi utilizate pentru a autoriza diverse tipuri de plati online, insa iPhone 5S are un mic avantaj. Avantajul sau sta in faptul ca amprenta poate fi citita mult mai usor chiar si plasand o singura mana pe dispozitiv, in timp ce in cazul Samsung Galaxy S5 citirea amprentei se face printr-un swipe deasupra cititorului, acest lucru impiedicand o utilizare la fel de simpla.

  In final ambele cititoare de amprente se descurca bine, insa avantajul iPhone 5S sta in unghiul din care se face citirea.

This post was last modified on apr. 4, 2014, 8:53 AM 08:53

Disqus Comments Loading...