X

Samsung si-a propus sa intreaca Apple cu orice pret

  Ca parte a procesului dintre Apple si Samsung, diverse documente au prezentate juratilor pentru a sustine pretentiile celor doua companii, iar printre ele se afla unui care prezinta strategia Samsung pentru anul 2012. Conform documentului de mai sus, principala prioritate a companiei Samsung a fost in 2012 sa intreaca Apple cu orice pret, lucru pe care intr-un final l-a reusit, daca ne uitam la vanzari. Samsung stia ca Apple va lansa un iPhone 5 compatibil cu retele LTE in 2012, previziunile lor indeplinindu-se intr-un final.

  Ceea ce Samsung nu a reusit sa prezica are legatura cu vanzarile de iPhone-uri si profitul Apple, acestea fiind mult mai mari decat ceea ce a crezut Samsung initial. In ciuda previziunilor eronate pe partea economica si de vanzari, Samsung a reusit totusi sa intreaca Apple in 2012 in ceea ce priveste vanzarile, sumele enorme de bani cheltuite pentru promovarea produselor sale ajutand-o sa stabileasca recorduri proprii de vanzari si sa devina cel mai mare vanzator de smartphone-uri de pe glob.

  Daca in 2011 Samsung vedea Apple drept principala sa “amenintare”, in 2014 lucrurile sunt cel mai probabil similare, chiar daca deocamdata nu cunoastem detalii despre strategiile celor din Coreea de Sud.

This post was last modified on apr. 7, 2014, 3:27 PM 15:27

Disqus Comments Loading...