X

Roaming National Digi Mobil – acoperire pentru 90% din tara prin Vodafone si detalii despre conectare

  Ieri va spuneam ca RCS-RDS a incheiat un contract cu Vodafone Romania pentru a oferi roaming national clientilor Digi Mobil, iar astazi aflam cateva detalii suplimentare despre intelegere. Digi Mobil va avea acoperire pentru 90% din tara prin conectarea la reteaua de telefonie mobila a celor de la Vodafone, insa clientii RCS-RDS vor avea doar posibilitatea de a efectua apeluri voce, accesul la internet fiind restrictionat pentru reteaua Digi Mobil. Acordul dintre cei doi operatori de telefonie mobila este incheiat pentru o durata de 2 ani de zile, timp in care reteaua de telefonie mobila RCS-RDS va fi extinsa.

  Pentru a activa serviciul de roaming mobil pentru Digi Mobil va trebui sa accesati contul propriu Digi Care

, sa intrati in sectiunea Servicii, apoi in submeniul Administrare servicii, iar in final in categoria Adrese instalare servicii ar trebui sa gasiti optiunea. Partea si mai proasta este ca veti fi nevoiti sa faceti manual conectarea la reteaua mobila Vodafone, aceasta fiind afisata sub denumirile Digi.MobilR 2G si Digi.MobilR 3G in meniul de selectare a operatorilor prezent in terminalele noastre.

  Problema mai mare este ca daca doriti sa reveniti la reteaua mobila RCS-RDS va trebui sa selectati manual operatoriu din acelasi meniu de schimbare a retelelor, asa ca nimic nu se va efectua automat. Detalii suplimentare ar trebui sa fie anuntate maine intr-o conferinta de presa a Vodafone si RCS – RDS.

This post was last modified on apr. 10, 2014, 12:51 PM 12:51

Disqus Comments Loading...