X

iPhone 6 vs principalele smartphone-uri supradimensionate

  iPhone 6 urmeaza sa fie lansat de catre Apple in doua versiuni in aceasta toamna, iar pentru a ne face o idee in legatura cu modul in care vor arata cele doua dispozitive in comparatie cu actualele smartphone-uri high-end, o publicatie americana a facut comparatia de mai sus. In ea vedeti un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si un iPhone 6 cu ecran de 5.7 inch comparate cu Samsung Galaxy Note 3 si Samsung Galaxy S5.

  Din comparatie ne puteam da foarte usor seama ca Apple se pregateste sa faca un salt important in ceea ce priveste dimensiunile iPhone-urilor sale, incercand sa ajunga din urma concurenta. Apple

va urma practic o linie pe care diversi producatori au construit-o in ultimii ani, accesand o piata aflata in plina expansiune, cea a smartphone-urilor cu ecrane mai mari de 4.5 inch.

  Chiar daca s-a spus in multiple randuri ca majoritatea posesorilor de iDevice-uri nu vor fi multumiti de aceasta schimbare, recentele studii demonstreaza exact contrariul. Mai mult decat atat, lansarea iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch ar putea fi cea mai importanta lansare de pana acum pregatita de catre Apple, un numar enorm de utilizatori fiind interesati sa cumpere un asemenea dispozitiv.

This post was last modified on mai 22, 2014, 3:57 PM 15:57

Disqus Comments Loading...