X

Dr. Dre – omul care va decide ce este “cool” in cadrul Apple

  Intr-un articol publicat in cursul zilei de ieri, cei de la Wall Street Journal prezinta un profil extrem de complex al lui Dr. Dre, noul manager al companiei Apple. Angajat ca parte a achizitiei companiei Beats, Dr. Dre este prezentat ca un manager cu o obsesie similara precum cea a lui Steve Jobs cand vine vorba de dezvoltarea de produse cat se poate de bune, el urmand a decide ce este cool sau nu in viitoarele produse Apple.

  Pe numele sau real, Andre Young, Dr. Dre a dezvoltat brand-ul Beats de-a lungul anilor, el urmand a face recomandari pentru Tim Cook

intr-o gama foarte diversa de domenii, de la reclame TV si pana la design-ul viitoarelor casti Beats. In cadrul companiei fondate impreuna cu Jimmy Iovine, Dr. Dre decidea tot ceea ce este cool pentru produse, iar pentru Apple va face acelasi lucru, oferind in acelasi timp ajutor in relatia cu marile case de discuri sau televiziuni.

 Desi nu a aparut in interviuri dupa intrarea in echipa Apple, Dr. Dre a fost implicat intr-o conferinta telefonica initiata de catre Craig Federighi in cadrul WWDC 2014, el urmand a avea un rol mult mai important in viitor pentru Apple.

This post was last modified on iun. 7, 2014, 9:03 AM 09:03

Disqus Comments Loading...