X

OS X Yosemite poate face screen sharing prin aplicatia Messages

  O functie extrem de interesanta a OS X Yosemite pe care compania Apple a evitat sa o prezinte pana acum este disponibila in aplicatia Messages si ne permite sa efectuam screen sharing cu interlocutorii nostri. Screen Sharing-ul ne ofera practic posibilitatea de a partaja un feed video LIVE al ecranului Mac-ului nostru cu interlocutorii, ei putand vedea tot ceea ce facem noi cand utilizam Mac-ul in timpul conversatiei.

  Desi sistemul nu este 100% functional deocamdata, utilizatorii pot cere unui interlocutor sa initieze o sesiune de screen sharing cu ei, sau pot initial singuri o asemenea sesiune, totul folosind cele doua optiuni puse la dispozitie de catre Apple

. Acest sistem este grozav pentru cei din Apple Care care pot rezolva mult mai usor problemele utilizatorilor, o multitudine de alte aplicatii pentru PC-uri avand-o disponibila.

  Nu se stie deocamdata daca Apple o va promova oficial in viitor pentru OS X Yosemite, insa noua functie de screen sharing este extrem de utila si merita avuta in vedere. Separat de acestea, Apple ofera acum si posibilitatea de a efectua conferinte FaceTime audio direct din aplicatia Messages, in trecut fiind disponibila doar optiunea de a efectua apeluri FaceTime cu un singur utilizator.

This post was last modified on iun. 7, 2014, 7:59 AM 07:59

Disqus Comments Loading...