X

iOS 7.1.1 – un nou bug permite inlaturarea codului de siguranta (Video)

  iOS 7 este versiunea de iOS cu cele mai mari probleme de securitate pentru LockScreen si multiplele buguri descoperite pentru inlacutarea codurilor de siguranta au demonstrat acest lucru. Desi iOS 7.1.1 a rezolvat un bug de securitate al LockScreen-ului, altul a fost descoperit recent si prezentat astazi in imaginea de mai sus, el funcitonand inclusiv in versiunile vechi ale iOS 7.

  Pentru a va folosi de acest bug trebuie sa puteti accesa Control Center si Notifications Center in LockScreen si sa aveti un apel ratat in Notifications Center, sa activati AirPlane Mode

si sa accesati acea notificare. Dupa accesare vi se va deschide automat ultima aplicatie utilizata inainte de blocare, voi avand acces total la ea, insa doar la respectiva aplicatie si la nimic altceva.

  Pentru ca nu vorbim despre un hack ce permite exploatarea completa a iDevice-ului, el nu este extrem de periculos, daca luam in considerare si conditiile in care poate fi utilizat. E greu de spus cat efort va depune Apple pentru a il rezolva, insa existenta sa demonstreaza din nou cat de fragila este securitatea iDevice-urilor noastre.

Disqus Comments Loading...