X

Samsung le permite utilizatorilor sa-i testeze gratuit terminalele mobile inainte de achizitie

  Intr-o tentativa de a isi readuce terminalele in atentia utilizatorilor, compania Samsung a initiat un nou program care le permite acestora sa testeze terminalele mobile ale coreenilor inainte de a le achizitiona. Vorbim despre un program desfasurat initial doar in SUA, el fiind similar cu cel practicat de catre Motorola, utilizatorii avand 21 de zile la dispozitie pentru a testa produsele Samsung si a se convinge daca ele le sunt pe plac.

By removing the risk factor of committing to a device plan prior to purchase, consumers are given the convenience and accessibility to test out the latest Samsung Galaxy devices for a 21 day hassle-free trial period.

  Doar Samsung Galaxy S5, Note 3 si smartwatch-urile Samsung sunt oferite in aceasta campanie, iar utilizatorii trebuie sa depuna o suma de bani care le va fi returnata in momentul aducerii terminalului intact la operator. Strategia celor de la Samsung este interesanta, insa ramane de vazut ce efect va avea, deoarece unii utilizatori s-ar putea lamuri complet ca un dispozitiv produs de catre coreeni nu merita achizitionat.

This post was last modified on iun. 28, 2014, 8:53 AM 08:53

Disqus Comments Loading...