X

iPhone 6 – design-ul final va contine o serie de SURPRIZE interesante

  iPhone 6 a fost prezentat intr-o multitudine de machete aparute pana acum pe internet, ele fiind facute in baza unor schite furate din fabricile partenerilor companiei Apple. Design-ul machetelor iPhone 6 a fost prezentat pana acum ca fiind cel final si apropiat de versiunea ce urmeaza sa fie utilizata de catre Apple, insa se pare ca adevaratele terminale utilizeaza un design usor diferit.

  Informatiile vin de la o publitatie importanta din Japonia, care sustine ca amplasamentul butoanelor va fi diferit fata de cel prezentat in machete, insa diferentele nu se vor rezuma doar la atat. Se pare ca acele dungi despartitoare pe care le-am tot vazut in machete nu ar urma sa existe in realitate, sau ar urma sa fie mult mai discrete, ele fiind utilizate in schite doar pentru a demarca partile care urmeaza sa fie acoperite cu sticla si aluminiu.

  Separat, se pare ca Apple va crea diferit logo-ul care este afisat pe carcasele iPhone-urilor sale, machetele aparute pana acum neavand reproduse logo-ul. Dupa cum v-am spus deja cu doar cateva saptamani in urma, se pare ca pentru iPhone 6 Apple ar urma sa taie forma logo-ului sau in carcasa terminalului, asa cum face in tabletele iPad si ar putea aplica un material sub taietura pentru a forma logo-ul.

  In final, publicatia sustine ca iPhone 6 ar putea avea un ecran curbat si o carcasa curbata, confirmand un zvon aparut cu putin timp in urma, insa ramane de vazut ce vom primi in final.

Disqus Comments Loading...