X

iPhone 6 – noul logo si carcasa cu o modificare importanta pentru camera sunt prezentate in primele imagini

  In cursul noptii trecute noi imagini ale carcasei iPhone 6 au aparut pe internet impreuna cu cablul ce conecteaza butonul Home de placa de baza, dar si noul logo care va fi implementat in terminal. Pentru inceput puteti observa ca design-ul carcasei nu pare sa fie modificat fata de tot ceea ce am vazut in machetele aparute pe internet, exceptie facand locasul camerei care iese cu aproximativ 1mm in exteriorul carcasei.

  S-a zvonit in repetate randuri ca Apple urmeaza sa faca aceasta modificare pentru camera si desi o vedem in aceasta imagine, eu unul sunt destul de sceptic in privinta pastrarii ei pentru terminalul final. Separat de aceasta pozitionare dubioasa a camerei, vedem pentru prima oara ceea ce pare a fi viitorul logo

care urmeaza sa fie utilizat in taietura aplicata carcasei, acesta nefiind iluminat, asa cum s-a zvonit in repetate randuri.

  Inainte sa inchei va atrag atentia si asupra locasurilor pentru butoanele Mute/pentru volum, ele avand un design refacut, similar cu cel al tabletelor iPad. Desi imaginile sunt prezentate ca fiind inregistrate pentru componente reale ale dispozitivului, ramane de vazut daca in versiunea finala a terminalului le vom regasi sau nu.

This post was last modified on aug. 8, 2014, 8:51 AM 08:51

Disqus Comments Loading...