X

iPhone 6 – noi detalii despre presupusul logo iluminat

  Acum cateva luni de zile au aparut pe internet primele imagini cu o presupusa carcasa iPhone 6, iar in baza lor unii au tras concluzia ca Apple ar urma sa implementeze un logo iluminat in iPhone 6. Realitatea este totusi cu mult diferita si iPhone 6 nu va avea un logo iluminat implementat de catre cei de la Apple, in schimb compania urmand a folosi acelasi tip de logo precum in tabletele iPad sau in MacBook-uri.

  In imaginea de mai sus aveti prezentate logo-urile pe care compania Apple le va folosi in iPhone 6, ele fiind fabricate din acelasi material precum cele pentru iPad. Aceste logo-uri vor acoperi gaura existenta in carcasa iPhone 6

pregatita de catre compania americana si vorbim despre o alegere destul de interesanta pentru viitorul sau terminal, insa nu una neobisnuita.

  Desi unii au spus ca iPhone 6 cu logo iluminat va afisa alerte pentru notificari sau alte tipuri de mesaje, in realitate era foarte greu de crezut ca acest lucru este adevarat si imaginea de mai sus demonstreaza realitatea. Separat de acest logo vedem in noi imagini portul Lightning al iPhone 6 impreuna cu componentele care permit conectarea la placa de baza, imagini similare fiind publicate in trecut.

This post was last modified on aug. 11, 2014, 1:02 PM 13:02

Disqus Comments Loading...