X

9 analize CIUDATE facute pe invitatia trimisa de catre Apple pentru conferinta din 9 septembrie

  Fiecare invitatie trimisa de catre compania Apple pentru vreo conferinta contine cateva indicatii ascunse cu privire la ceea ce va fi prezentat, dar invitatia pentru conferinta din 9 septembrie se dovedeste a fi greu de descifrat. In decursul a doar 24 de ore pe internet au aparut o multitudine de teorii ciudate cu privire la mesajele ascunse de catre compania Apple in invitatia sa, iar in acest articol veti afla despre o parte dintre ele, cele mai traznite.

1. Prima dintre ele presupune intoarcerea invitatiei invers, unii sustinand ca cifra 9 si transformata in cifra 6 reprezinta de fapt o confirmare pentru lansarea terminalului iPhone 6.

2. A doua explicatie are la baza un calcul matematic facut folosind cifrele prezentate pe invitatie, astfel ca 9+2-2+14= 30, Apple prezentand acum 30 de ani primul sau Mac in Flint Center, locatia in care va fi prezentat iPhone 6.

3. A treia analizeaza curbele si despartiturile prezente in grafica ce simbolizeaza logo-ul, asa ca Tim Cook probabil va zbura pe scena cu un iPhone 6 in dinti.

4. A patra teorie are in centru cuvantul say more prezent in motto-ul invitatiei, el sugerand ca noi functii pentru Siri

vor fi prezentate atunci. Aceasta teorie are totusi o baza reala, Apple pregatindu-se sa anunte o serie de noutati pentru Siri in iOS 8.

5. A cincea teorie este inspirata din istorie, deoarece pe data 9 septembrie a anului 9, o alianta de triburi germanice a ucis trei legiuni romane conduse de catre Publius Quinctilius Varus in batalia de fin padurea Teutoburg.

6. A sasea teorie are la baza cuvantul more (mai mult), iar de aici si pana la a crede ca vorbim despre mai multe dispozitive, culori, rezolutii, este doar un simplu gand.

7. Lipsa culorilor din invitatie este vazuta de catre unii ca o posibila dovada a faptului ca Apple nu va mai lansa vreun produs nou colorat, precum s-a intamplat anul trecut cu iPhone 5C.

8. Jucandu-se putin cu primul cuvant al motto-ului invitatiei, unii ajung rapid la concluzia ca el ar semnifica posibila lansare a unui smartwatch.

9. Intorcand invitatia intr-o pozitie potrivita, unii au descoperit un cord in interiorul sau si au facut imediat legatura cu sistemul HomeKit pe care Apple se pregateste sa il prezinte.

This post was last modified on aug. 29, 2014, 8:17 PM 20:17

Disqus Comments Loading...