X

Apple extinde si in Romania programul de inlocuire GRATUITA a bateriilor terminalelor iPhone 5

  Saptamana trecuta v-am spus ca Apple a initiat un program prin intermediul caruia inlocuieste GRATUIT bateriile unor terminale iPhone 5 care au probleme grave cu autonomia, compania avand o lista restransa de dispozitive afectate. V-am spus atunci ca programul este disponibil numai in doua tari, insa incepand de ieri el a fost extins la nivel global, asa ca daca aveti un terminal pentru care se poate inlocui bateria, puteti efectua aceasta procedura si in Romania.

Apple a stabilit că un procentaj foarte mic de dispozitive iPhone 5 pot manifesta brusc o durată mai mică de funcţionare a bateriei sau necesitatea de încărcare mai frecventă a acesteia. Dispozitivele iPhone 5 afectate au fost vândute în perioada septembrie 2012 – ianuarie 2013 şi corespund unui interval limitat de numere de serie.Dacă dispozitivul tău iPhone 5 manifestă aceste simptome şi îndeplineşte cerinţele de eligibilitate specificate mai jos, Apple va înlocui gratuit bateria dispozitivului tău iPhone 5.

  In aceasta pagina

puteti verifica numarul serial (Serial number) iPhone-ului vostru in baza de date a companiei Apple pentru a vedea daca el este eligibil pentru schimbarea GRATUITA a bateriei, iar in cazul in care el face parte din lista, dar ati inlocuit bateria la un service Apple, puteti primi inapoi contravaloarea reparatiei. Pentru a gasi un service autorizat Apple ce va poate ajuta, puteti consulta aceasta pagina, operatorii de telefonie mobila fiind exclusi din acest program.

This post was last modified on aug. 30, 2014, 10:59 AM 10:59

Disqus Comments Loading...