X

iPhone 6 vs Samsung Galaxy Alpha – comparatia design-ului (Video)

  iPhone 6 si Samsung Galaxy Alpha sunt cei doi “titani” care se vor lupta in aceasta toamna pentru atentia consumatorilor, compania Samsung lansandu-si dispozitivul recent pe piata special pentru a concura cu viitorul smartphone Apple. Desi in cazul iPhone 6 vorbim despre o clona asamblata folosind doar piese preluate din diverse fabrici ale partenerilor Apple, sansele ca dispozitivul real sa fie cu mult diferit sunt foarte mici in momentul de fata.

iPhone 6 vs Samsung Galaxy Alpha – comparatia clonelor

  In cazul compararii iPhone 6 cu Samsung Galaxy Alpha vorbim despre o diferenta foarte mica in ceea ce priveste dimensiunile terminalelor, insa acest lucru era de asteptat avand in vedere ca ambele sunt echipate cu ecrane de 4.7 inch

. Chiar si asa, in ceea ce priveste design-ul, pot spune ca iPhone 6 pare ceva mai atragator decat cel Samsung Galaxy Alpha si asta desi nu sunt un mare fan al carcasei concepute de catre Apple pentru noul sau smartphone.

  Desi Samsung a preluat o parte din design-ul iPhone-urilor in Samsung Galaxy Alpha, utilizarea aceleiasi carcase din plastic nu este o decizie chiar atat de grozava, insa folosirea altui material probabil ar fi crescut simtitor costurile de productie.

Disqus Comments Loading...