X

Iata de ce unii competitori Apple isi doresc ca iWatch sa aiba succes

  iWatch va fi prezentat pe data de 9 septembrie in cadrul unei conferinte care va fi transmisa IN DIRECT de catre compania Apple, insa produsul va fi efectiv lansa abia la inceputul anului viitor de catre Apple. Desi pare greu de crezut, competitorii Apple isi doresc sa vada un produs de succes din partea celor din Cupertino si asta pentru ca ei nu au reusit sa atraga indeajuns de mult interes din partea competitorilor, dar Apple o poate face cu iWatch.

Executives at Europe’s big consumer electronics trade fair this week in Berlin readily admit to hoping that Apple can crack the missing code for everyone. Where the U.S. innovator leads, its rivals plan to follow by bringing their own improvements or by seeking out profitable niche markets that Apple ignores. “If Apple offers its own product, it will expand the market,” Sung-jin Lee, Director of LG. “This is what we wanted,” Sunny Lee, CEO of Samsung Electronics.

  Discutand la IFA Berlin 2014 cu diversi reprezentanti ai marilor producatori de smartphone-uri si smartwatch-uri, cei de la Reuters sustin ca

atat LG, cat si Samsung isi doresc sa vada un iWatch de succes. Ambele companii au lansat destule smartwatch-uri pe piata, niciuna nu a avut vanzari grozave cu propriile produse, asa ca asteapta acum ca Apple sa inoveze aceasta piata pentru a-i putea prelua ideile si a face produse interesante pentru consumatori.

  Stadiul actual in care se afla piata smartwatch-urilor este o noua dovada a faptului ca marii producatori de terminale mobile nu sunt capabili sa inovere fara a fura ideile companiei Apple.

This post was last modified on sept. 6, 2014, 9:32 AM 09:32

Disqus Comments Loading...