X

Cum arata iPhone 6 si de ce va trebui sa te obisnuiesti cu el (Video)

  Cum va arata iPhone 6 ? Este intrebarea pe care extrem de multi fani Apple si nu numai o au pe buze de foarte multe luni de zile, insa ea acum are un raspuns cat se poate de clar, vizibile in clipul video de mai sus. Chiar daca in el vedem un iPhone 6 REAL sau o clona iPhone 6, dispozitivul este un proportie de 90% ceea ce vom vedea prezentat de catre compania Apple IN DIRECT pe 9 septembrie in cadrul unei conferinte ce va fi organizata in Cupertino pentru lumea intreaga.

Cum arata iPhone 6 ?

 

  Nu va place ecranul, nu va place design-ul, nu va place camera care iese in exterior sau carcasa, dar in final va trebui sa va obisnuiti cu aceste lucruri sau sa suportati inca doi ani cu actualul iPhone, ori sa alegeti concurenta. E foarte greu de crezut ca Apple va schimba design iPhone 6 anul viitor cand va lansa iPhone 6S, avand in vedere ca schimbari majore de acest gen au loc o data la doi ani, asa ca pana in 2016 exista sanse minime sa vedem un design schimbat serios pentru iPhone.

  Nici mie nu imi place design-ul carcasei sau camera care iese in exteriorul iPhone 6

, nu sunt fan ale cranelor atat de mari, insa in final ma voi obisnui cu el si multi dintre voi veti face acest lucru. Acum doi ani, inaintea lansarii iPhone 5, au existat exact acelasi tip de griji, probleme si discutii in legatura cu design-ul sau ecranul terminalului, insa in final el a avut vanzari mult mai bune decat modelul precedent si foarte multi dintre voi l-ati cumparat fara sa stati prea mult pe ganduri.

  Acestea fiind spuse, abia astept sa vad ce va prezenta Apple pe 9 septembrie si stiu ca voi sunteti la fel de nerabdatori, asa ca va astept marti incepand cu 19:30 sa discutam despre asta.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


This post was last modified on nov. 2, 2019, 3:38 PM 15:38

Disqus Comments Loading...