X

iPhone 6 – iata data de lansare pentru ambele modele

  iPhone 6 si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch urmeaza sa fie prezentate maine seara IN DIRECT in cadrul unei conferinte organizate de catre compania Apple in Cupertino. Desi acest lucru este zvonit de saptamani intregi, datele de lansare ale celor doua dispozitive au variat de la zvon la zvon, lansarea iPhone 6 fiind programata pe 19 septembrie, in timp ce lansarea iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar fi fost pregatita pentru sfarsitul acestui an.

  Ei bine, se pare ca lucrurile s-ar fi schimbat si o sursa, care a oferit in trecut informatii valide despre lansarile de produse Apple, sustine acum ca

iPhone 6 si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch vor fi lansate pe 19 septembrie. Dupa cum era de asteptat, iPhone 6 ar urma sa fie disponibil in cantitati mult mai mari decat iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, Apple mizand pe cerere mult mai mare pentru dispozitivul cu ecran mai mic.

  Avand in vedere ca vorbim tot despre un zvon, el trebuie tratat cu neincredere, insa numarul mare de componente pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch ar putea sugera faptul ca terminalul ar putea fi lansat acum. Chiar si asa, v-am spus ca lansarea iPhone 6 din 19 septembrie este cat se poate de probabila, acest terminal urmand a ajunge primul pe piata.

  Nu uitati ca pe 9 septembrie va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce va prezenta compania Apple.

This post was last modified on sept. 8, 2014, 7:39 PM 19:39

Disqus Comments Loading...