X

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – ATENTIE la TEAPA!

  In dimineata acestei zile am primit de la un utilizator al iDevice.ro un email cu o conversatie purtata cu un asa-zis vanzator de terminale iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Promitand sa aduca terminalul la un pret foarte departe de realitate, vanzatorul cere in avans plata a 30% din suma dispozitivului, ea urmand a fi transferata intr-un cont bancar din Romania, cumparatorul urmand a primi apoi terminalul la o data ulterioara.

  Chiar daca nu am putut verifica veridicitatea conversatiei, ideea in sine nu este noua, a fost si este practicata la scara larga nu doar pentru telefoane mobile. Chiar daca aceasta conversatie ar fi una fictiva, sunt 100% sigur ca exista in romania oameni care incearca sa traga tepe cu iPhone 6

si iPhone 6 Plus credulilor dispusi sa le plateasca in avans, fara a ii vedea, sume de bani pentru a primi terminalele la preturi ireale, aceasta fiind principala atractie.

  Sfatul meu este sa nu platiti in avans pentru iPhone 6 sau iPhone 6 Plus decat daca o faceti unei persoane pe care o stiti ca fiind de incredere, sau unei persoane care v-a fost recomandata ca fiind de incredere. Tepele cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus vor fi extrem de multe in urmatoarea perioada pentru ca terminalele sunt extrem de cautate, sunt greu de gasit si hotii abia asteapta sa profite de naivitatea voastra pentru a va lasa fara banii din buzunare.

Thanks to Adi.

This post was last modified on sept. 20, 2014, 1:20 PM 13:20

Disqus Comments Loading...