X

iPhone 6 Plus – iata in ce tipuri de buzunare incape (Video)

  iPhone 6 Plus are un ecran de 5.5 inch, 15.8 cm inaltime si 7.7 cm latime, el necesitand spatiu de depozitare mare in momentele in care il luam cu noi cand parasim casa, asa ca va intrebati in ce fel de buzunare incape. Ei bine in clipul video de mai sus aveti o demonstratie cat se poate de detaliata a tipurilor de buzunare in care puteti introduce un terminal iPhone 6 Plus atunci cand calatoriti si observati ca majoritate hainelor il pot acomoda fara prea multe probleme.

  Din experienta mea va spun ca in buzunarele din fata ale jeansilor il puteti introduce fara ca el sa iasa cu macar 1mm in afara acestora, asa ca nu trebuie sa faceti griji din acest punct de vedere. In ceea ce priveste buzunarele din spate s-ar putea sa intampinati uneori probleme, dupa cum puteti vedea deja si din clipul video de mai sus, insa e putin probabil sa nu gasiti un loc pentru iPhone 6 Plus

intr-un buzunar al unei haine atunci cand plecati de acasa.

  In concluzie, daca va temeati ca nu veti avea unde sa “ascundeti” iPhone 6 Plus cand plecati de acasa, va spun ca nu trebuie sa va faceti prea multe griji.

This post was last modified on sept. 22, 2014, 7:53 PM 19:53

Disqus Comments Loading...