X

iPhone 6 – testul zgarierii ecranului (Video)

  Am vazut diverse drop test iPhone 6 Plus sau drop test iPhone 6, insa astazi avem ocazia de vedea inclusiv un scratch test iPhone 6, adica un test in care cineva incearca sa zgarie ecranul iPhone 6 pentru vedea cat de rezistent este. Incepem cu cheile care nu zgarie ecranul iPhone 6, continuam cu cutitul nu pare sa aiba vreun efect, insa ciocanul este cel care distruge complet ecranul iPhone 6, dar acest lucru era de asteptat avand in vedere ca vorbim despre o unealta facuta pentru asa ceva.

  Partea interesanta este totusi ca daca zgariem carcasa iPhone 6 cu un set de chei, zgarieturile sunt superficiale si dispar prin simpla stergere carcasei cu aproape orice fel de material textil. Apple nu a mentionat acest lucru in materialele de promovare pentru iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, insa iata ca nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste carcasa celor doua terminale, deoarece chiar daca le veti tine in buzunar impreuna cu un set de chei, nici ecranul si nici carcasa nu vor avea de suferit.

Disqus Comments Loading...

Aceasta pagina web foloseşte cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare si a asigura functionalitati aditionale! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Despre Cookies.