X

Minim 10 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus ar fi fost vandute de catre Apple in weekend-ul lansarii

  Lunea trecuta compania Apple a anuntat ca 4 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost precomandate prin intermediul magazinelor sale si cele ale partenerilor, cifra fiind un record. Astazi Apple va anunta cate milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus a vandut in weekend-ul lansarii, iar analistii americani estimeaza ca nu mai putin de 10 milioane de unitati ar fi fost vandute deja in cele 9 tari de pe glob in care compania Apple a organizat lansarile oficiale.

  Cifra este cu doar 1 milion de unitati mai mare decat cea inregistrata anul trecut in cazul lansarii iPhone 5S si iPhone 5C, iar daca veti spune ca vorbim despre o crestere mica, veti gresi. Desi cifra nu este cu mult mai mare, trebuie luat in calcul faptul ca din lista tarilor in care a avut loc lansarea iPhone 6

si iPhone 6 Plus nu a mai facut parte si China, desi anul trecut ea a fost inclusa, iar acest lucru a afecta serios vanzarile companiei Apple cu sute de mii sau poate chiar milioane de unitati.

  Chiar si asa, daca Apple va stabili un nou record de vanzari va genera o crestere si mai mare a pretului actiunilor, iar tot ceea ce s-a aflat pana acum indica faptul ca acest lucru este intrutotul posibil.

This post was last modified on sept. 22, 2014, 10:20 AM 10:20

Disqus Comments Loading...