X

Camera iPhone 6 si iPhone 6 Plus a fost laudata de un castigator al premiului Pulitzer pentru fotografie

  V-am spus in iPhone 6 REVIEW ca noul terminal al companiei Apple are o camera grozava, insa ea este laudata chiar si de catre Todd Heisler

, un fotograf profesionist care a castigat un premiu Pulitzer pentru fotografie. El a avut ocazia de a folosi iPhone 6 timp de o saptamana de zile pentru a inregistra poze in locatiile vizitate si dupa 7 zile de testare a declarat ca iPhone 6 are o camera care inregistreaza poze ce au o calitate foarte apropiata de cea a DSLR-ului sau.

Mr. Heisler said the camera on the iPhone 6 was closer to his professional gear than ever before, because of the slider that lets you fine-tune exposure even when you’re rolling video and built-in tools for fine-tuning light, exposure, contrast and color. And he said that because of those controls, there’s no need to turn to third-party camera apps that can be more complicated to use.

  Heisler a laudat pentru inceput senzorul de imagine al camerei, noua setare ce permite controlarea expunerii in timpul inregistrarii pozelor sau clipurilor video, dar si optiunile de editare ale pozelor inregistrate deja. Per total laudele fotografului sunt in concordanta cu cele ale altor experti in testarea camerelor pentru terminale mobile, insa ele vin pe fondul unor aparente probleme cu afisarea corecta a unor culori in timpul inregistrarii pozelor.

This post was last modified on sept. 29, 2014, 8:33 PM 20:33

Disqus Comments Loading...