X

Jony Ive lauda Apple Watch, vorbeste despre munca din spatele dezvoltarii sale

  Jony Ive este talentatul vicepresedinte senior Apple care conduce divizia de design industrial din cadrul companiei si aproba toate design-urile folosite pentru vreun produs al celor din Cupertino. Avand in vedere ca este prezent la Paris impreuna cu Apple Watch

, Jony Ive a oferit celor de la Vogue un interviu despre viata sa, evolutia de-a lungul timpului, dar si despre noul produs al companiei din Cupertino. Totul incepe cu povestea scrisa de reporterul care a discutat cu Ive, acesta avand ocazia de a vedea Apple Watch cu doar cateva saptamani inaintea prezentarii oficiale, Jony Ive ajutandu-l sa descopere noul produs, dar si micile detalii care il fac “fantastic”.

You know how very often technology tends to inhibit rather than enable more nuanced, subtle communication? This is the question that haunts the son of a craftsman: Is he making tools that improve the world or shut people down? We spent a lot of time working on this special mechanism inside, combined with the built-in speaker. You can select a chosen person, also wearing the watch, and transmit your pulse to them. “You feel this very gentle tap,” he says, “and you can feel my heartbeat. This is a very big deal, I think. It’s being able to communicate in a very gentle way.

  Continuand, Jony Ive confirma din nou faptul ca Apple Watch a fost dezvoltat pe o perioada de 3 ani de zile, el vorbind despre actualele modele de smartwatch-uri disponibile pe piata, dar si de modul in care au schimbat ele modul in care privim aceste produse. Ive descrie functiile pe care le va oferi Apple Watch si vorbeste despre modul in care el ne va schimba viata prin optiunile de masurare a pulsului, de monitorizare a altor functii vitale si de inregistrare a starii de sanatate de-a lungul timpului, etc.

  Dupa cum veti citi si in interviul celor de la Vogue, Ive este obsedat de detaliile legate de functionalitatea si modul de utilizare al iWatch, designerul celor de la Apple fiind convins ca utilizatorii vor iubi acest produs. Apple Watch urmeaza sa fie lansat la inceputul anului viitor la preturi incepand de la 350$.

This post was last modified on oct. 1, 2014, 5:08 PM 17:08

Disqus Comments Loading...