X

Android L este prezentat pe Samsung Galaxy S5 (Video)

  Android L  este viitoare versiune importanta a Android pe care compania Google se pregateste sa o lanseze pentru smartphone-urile ce ruleaza acest sistem de operare, iar in clipul video de mai sus vedeti o prezentare extinsa a sa. Cei de la Google ar intentiona sa lanseze Android L in urmatoarele saptamani de zile, insa au oferit companiei Samsung posibilitatea de a testa update-ul inainte de a oferi posesorilor de terminale Samsung Galaxy S5 optiunea de a il instala.

  Android L este una dintre cele mai importante update-uri pregatite de catre Google pentru sistemul sau de operare si observati deja ca vorbim despre o schimbare serioasa in ceea ce priveste interfata. Google incearca sa ofere

Android-ului o fata mai prietenoasa prin Android L si desigur ca va imbunatati semnificativ performantele sistemului de operare avand in vedere ca, dupa cum ati observat deja azi, iPhone 6 a umilit Samsung Galaxy S5 intr-un test de performante, Android-ul fiind principalul vinovat.

  Nu se stie deocamdata cand va fi lansat Android L, insa el este asteptat de un numar mare de posesori de terminale Android.

This post was last modified on oct. 2, 2014, 8:06 PM 20:06

Disqus Comments Loading...