X

iPhone 6 si iPhone 6 Plus – 2 milioane de unitati precomandate in China in 6 ore

  Apple a stabilit un recod de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu 4 milioane de unitati in doar o zi, a stabilit un record de vanzari cu 10 milioane de unitati in trei zile si asta fara ca terminalele sa fie oferite oficial in China. In 17 octombrie Apple va incepe sa comercializeze iPhone 6 si iPhone 6 Plus in China, iar cei trei operatori locali parteneri ai sai au initiat sesiuni de precomenzi pentru terminal in cursul zilei de ieri.

According to Chinese tech site Weifeng, across the three telecoms’ events, Chinese customers ordered 2 million new iPhones in just the first six hours. Given that Apple logged four million global preorders in the first twenty-four hours following its launch event, China’s numbers are significant, especially considering that these preorder events began on the eve of a major national holiday.

  Conform presei locale, 2 milioane de unitati ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost precomandate in 6 ore de disponibilitate de catre chinezi, semn ca Apple are in fata o cerere enorma pentru cele doua dispozitive. Numarul de precomenzi pentru cele doua terminale este mare, foarte mare pentru o singura tara, insa el nu include si unitatile vandute prin intermediul Apple Store Online, deoarece acolo Apple va initia o sesiune de precomenzi abia pe 10 octombrie.

  Adunand toate aceste cifre, Apple ar putea avea in China la fel de multe precomenzi precum in toate cele 9 tari de pe glob si daca ar fi inclus China in lista tarilor pentru lansarea initiala, probabil ar fi avut intre 13 – 15 milioane de iPhone 6 si iPhone 6 Plus vandute in 3 zile.

This post was last modified on oct. 2, 2014, 8:27 AM 08:27

Disqus Comments Loading...