X

iPhone 6 si iPhone 6 Plus umilesc Samsung Galaxy Note 4 in benchmark-uri pentru placile grafice

  Samsung Galaxy Note 4 este disponibil intr-o multitudine de tari de pe glob si ambele versiuni ale sale au fost testate in benchmark-uri grafice pentru a vedea care dintre ele este mai performant. Dupa cum puteti vedea din imaginead e mai sus, placa grafica Adreno 420 utilizata in ambele versiuni ale Samsung Galaxy Note 4

este umilita atat de catre iPhone 6, cat si de catre iPhone 6 Plus in testele placilor grafice, diferenta fiind cat se poate de normala intre terminale.

  Cei de la Samsung au implementat o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli in Samsung Galaxy Note 4 si acest lucru ii reduce serios performantele grafice, deci utilizatorii nu vor avea parte de o experienta grozava pentru jocuri si nu numai. Chiar daca diferenta intre rezolutiile terminalelor este mare, daca ne uitam la iPhone 6, realitatea este ca problema sta la Samsung deoarece compania a implementat o rezolutie prea mare pentru puterea de procesare oferita de catre placa grafica.

  Avand in vedere ca Nexus 6 are exact aceeasi placa grafica si aceeasi rezolutie pentru ecran, tot ceea ce vedeti in imaginea de mai sus se aplica inclusiv pentru terminalul celor de la Google.

This post was last modified on oct. 16, 2014, 9:09 AM 09:09

Disqus Comments Loading...