X

OS X Yosemite a fost lansat in Mac App Store

  OS X Yosemite  a fost prezentat din nou in cursul acestei seri de catre compania Apple, ea promitand o lansare rapida pentru el in App Store, lucru care s-a si intamplat cu doar cateva zeci de minute in urma. OS X Yosemite este gandit special pentru a apropia si mai mult OS X-ul de iOS, oferind o multitudine de functii care le pemit iDevice/Mac-urilor sa se interconecteze mult mai eficient unele cu altele pentru a oferi o functionalitate diversificata pentru utilizatori.

Puterea în toată măreția ei. Un design elegant cu aspect complet nou, dar care-ți este totuși familiar. Aplicațiile pe care le utilizezi în mod obișnuit sunt îmbunătățite cu caracteristici noi. De asemenea, dispozitivele Mac și iOS stabilesc o legătură complet nouă. OS X Yosemite va schimba modul în care privești Mac-ul. Și ce poți face cu acesta. Pe parcursul anilor, OS X s-a schimbat în multe feluri. Dar principiile care îl definesc – puterea, simplitatea, frumusețea – au rămas neatinse. Prin urmare, atunci când am început să dezvoltăm OS X Yosemite, am dorit să-l facem mai puternic și mai ușor de utilizat, păstrând în același timp elementele esențiale care definesc Mac-ul. Acesta este următorul pas normal în evoluția OS X. Nu doar datorită aspectului. Ci datorită capacităților pe care le oferă.

  OS X Yosemite este disponibil din acesta seara pe o gama destul de variata de Mac-uri, compania Apple oferindu-l ca si upgrade gratuit pentru utilizatori, renuntand inca de anul trecut la a mai cere bani pentru a instala noile versiuni ale OS X. OS X Yosemite este compatibil cu :

  • iMac (Mid-2007 or later)
  • MacBook (13-inch Aluminum, Late 2008), (13-inch, Early 2009 or later)
  • MacBook Pro (13-inch, Mid-2009 or later), (15-inch, Mid/Late 2007 or later), (17-inch, Late 2007 or later)
  • MacBook Air (Late 2008 or later)
  • Mac Mini (Early 2009 or later)
  • Mac Pro (Early 2008 or later)
  • Xserve (Early 2009)

  OS X Yosemite poate fi DESCARCAT GRATUIT din Mac App Store acum.

Pretul initial:
Nume:
OS X Yosemite

Gratuit

s





Developer: iTunes S.a.r.l.
Categoria: Utilities


Descriere: Upgrade your Mac to OS X Yosemite and youll get an elegant design thats both fresh and familiar. The apps you use every day will have powerful new features. And your Mac, iPhone, and iPad will work together in amazing new ways. Youll also get the latest t…


Dimensiunea aplicatiei este: 4925.5 Mb


 

This post was last modified on oct. 17, 2014, 12:12 AM 00:12

Disqus Comments Loading...