X

iPad Air 2 – chip A8X, procesor cu 3 nuclee si 2 GB RAM

  iPad Air 2 cu un chip A8X cu procesor cu trei nuclee  și 2 GB RAM este mai mult decât ar fi putut spera orice fan al companiei Apple de la o tabletă care părea extrem de neinteresantă cu o săptămână de zile în urmă, însă lucrurile sunt complet diferite astăzi. Conform unor teste de performanță apărute astăzi pe internet, noua tabletă a celor de la Apple este echipata cu aceste specificații, iar dacă ele sunt 100% adevărate, atunci vorbim despre primul iDevice ce are un procesor cu trei nuclee, dar si 2 GB RAM.

UPDATE: Informatia a fost confirmată de un nou test de performanță care oferă detalii suplimentare.

  iPad Air 2 a fost prezentată într-o multitudine de zvonuri apărute pe internet cu multe luni înaintea prezentării sale de săptămâna trecută, dar niciunul dintre ele nu a vorbim despre un chip A8X ce are un procesor cu trei nuclee. Am auzit în repetate rânduri că iPad Air 2 ar putea avea 2 GB RAM, însă atunci era greu de crezut că Apple va dubla cantitatea de RAM pentru tableta sa, din moment ce a lansat un iPhone 6 Plus cu 1 GB RAM, dar acum lucrurile sunt complet diferite.

  Imaginile vind e la o sursă fără credibilitate, dar asta nu înseamnă că ele nu sunt adevărate, așa că rămâne să vedem care va fi realitatea.

This post was last modified on oct. 21, 2014, 10:32 PM 22:32

Disqus Comments Loading...