X

iOS 8.1 downgrade la iOS 8.0.2 rămâne în continuare posibil

  iOS 8.1 a fost lansat săptămâna aceasta pentru iPhone, iPad și iPod Touch, iar dacp nu sunteți mulțumiți de el, atunci vă spun că puteți face în continuare downgrade la iOS 8.0.2 folosind programul iTunes. Deși compania Apple a permis downgrade-ul de la iOS 8.1 la iOS 8.0.2 și chiar la iOS 8, în cursul zilelor trecute a încetat semnarea SHSH-urilor pentru prima versiune a noului sistem de operare, așa că singura opțiune în momentul de față rămâne iOS 8.0.2, dar probabil pentru o versiune limitată de timp.

  Jailbreak iOS 8.1 va funcționa la fel indiferent ce versiune a iOS 8 aveți instalată în propriile terminale, așa că nu vă gândiți să faceți downgrade pentru a rezolva eventuale probleme ale Pangu, deoarece acest lucru nu se va întâmpla. Având în vedere că Apple poate bloca oricând posibilitatea de a face restore la iOS 8.0.2, vă recomand să verificați această pagină

înainte de a începe orice procedură de downgrade de la o versiune a iOS la alta pentru a nu fi forțați să faceți din nou restore la cea pe care nu o doreați.

Tutorial downgrade iOS 8.1 la iOS 8.0.2

  1. Descărcați iOS 8 sau iOS 8.0.2 din Tabelul de jailbreak
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Apăsati butonul Restore al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.

This post was last modified on oct. 26, 2014, 9:05 PM 21:05

Disqus Comments Loading...